Tots els pobles
enEN
Notícies

Notícies

Ara hem exportat a més de 30 països, com ara Alemanya, Malàisia, Emirats Àrabs Units, Oman, Bulgària, Espanya, etc. La seva alta qualitat i preu raonable han guanyat una bona reputació dels clients

Què és la tapa de tanca SMC?

Temps: 2023-11-18 Accessos : 10

El material compost SMC és l'abreviatura de compost d'emmotllament de làmines. La matèria primera principal consisteix en GF (fils especials), UP (resina insaturada), additius de baixa contracció, MD (farciment) i diversos additius. Va aparèixer per primera vegada a principis dels anys 1960 a Europa, l'any 1965 aproximadament, els Estats Units i el Japó han desenvolupat aquest procés. Xina a finals dels anys 80, la introducció de línies de producció avançades estrangeres SMC i processos de producció. Els compostos SMC i els seus productes modelats SMC, amb excel·lents propietats d'aïllament elèctric, propietats mecàniques, estabilitat tèrmica, resistència a la corrosió química. Per tant, la gamma d'aplicacions dels productes SMC és força comú.

Les cobertes de pou s'utilitzen per cobrir carreteres o pous profunds a casa per evitar que caiguin persones o objectes. Segons el material, es pot dividir en coberta de tanca metàl·lica, coberta de tanca de formigó de fibrociment d'alta resistència, coberta de tanca de resina, etc. Generalment rodó. Es pot utilitzar per a cinturons verds, voreres, carreteres de vehicles de motor, molls, carrerons, etc.

Tapa de tanca modelada SMC, un nou tipus de coberta colorida d'alta resistència, que utilitza tecnologia avançada i modelat d'equips, pel Ministeri de Construcció, el Centre Nacional de Supervisió de Qualitat i Inspecció de l'Enginyeria de la Construcció, la coberta de boca de servei pesat del coixinet. capacitat de fins a 400KN o més, molt més que l'estàndard nacional de 240KN i, al mateix temps, després del Centre Nacional de Supervisió i Inspecció de la Qualitat de les proves de FRP, l'índex de resistència a l'envelliment supera amb escreix l'estàndard nacional. El producte es pot utilitzar normalment de -40 ℃ a 90 ℃. La vida útil és més llarga que la tapa de tanca de ferro colat durant més de 5-10 anys, i el seu índex de rendiment compleix i supera els requisits internacionals de productes similars, i és un producte més nou que substitueix altres tipus de tapes de registre. Àmpliament utilitzat en projectes municipals, canonades, canals, subministrament d'energia, subministrament d'aigua i altres projectes.

anterior Següent