Tots els pobles
enEN
Notícies

Notícies

Ara hem exportat a més de 30 països, com ara Alemanya, Malàisia, Emirats Àrabs Units, Oman, Bulgària, Espanya, etc. La seva alta qualitat i preu raonable han guanyat una bona reputació dels clients

La pedra angular de la ciutat, ben cobreix l'aportació silenciosa

Temps: 2023-11-18 Accessos : 19

Com a part del sistema de transport i drenatge de la ciutat, les tapes de tanca no són visibles, però tenen un paper important per garantir el funcionament normal de la ciutat.

Les tapes de registre es troben principalment a carreteres, voreres i altres zones urbanes per cobrir desguassos i ports d'accés. No només eviten que els vianants o vehicles caiguin als desguassos, sinó que també faciliten l'accés i el manteniment de la xarxa de clavegueram als equips de manteniment de la ciutat. Aquestes "petites cobertes de ferro" en infraestructures urbanes són corrents, però porten la pau de la ciutat. En la vida quotidiana, els vianants hi passen, els vehicles que hi circulen, tot sembla estar en ordre. La seva existència fa que les carreteres de la ciutat siguin més planes, proporcionant un entorn de passeig més segur i còmode per al públic.

Per tal de millorar la seguretat i la durabilitat de les tapes de registre, algunes ciutats han començat a adoptar nous materials i tecnologies. No només això, alguns llocs també a través de la tecnologia d'Internet a la coberta de la monitorització remota, s'adonen de la cobertura de l'estat de comprensió en temps real, manteniment i gestió més eficients.

Tot i que les tapes de tancament són normals, és per la seva existència que les ciutats poden funcionar tan bé en la vida diària ocupada.

anterior Següent